Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de març de 2019

MACROPROJECTE FOMENT LECTURAACTIVITATS AMB ELS NENS DE SEGON DE PRIMÀRIA A L'ESCOLA PERE TORRENTNosaltres els alumnes del ptt de Lloret de mar de l’Institut Rocagrossa hem visitat aquest matí als nens de segon de primària de l'Escola Pere Torrent, per fer una activitat amb els nens.

Primer de tot ens hem presentat, després hem jugat a un joc amb els nens on tenien que reconèixer a partir d'una canço de dibuixos animats, els seus personate preferits. 

A continuació han creat un personatge inventat i han descrit les característiques físiques d'aquest, què fa,com va vestit,etcètera.

Finalment han dibuixat el personatge inventat i els hem donat unes plantilles de les series prefierides perque poguessin pintar.

Ens ha encantat la visita i tornarem a venir!! Hem après molt i ens hem divertit amb una classe diferent. Han sigut uns nens encantadors i super respectuosos.

La nostra finalitat era comunicar-nos amb els nens i nenes, coneixer si els agradava la lectura i agafar idees per crear continguts per decorar la classe i aprendre a fer contes a partir de l'aplicació informàtica Storybird. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada